Zostań Szkolenia Zdobądź

Zostań

kierowcą zawodowym

Szkolenia

na przewóz osób i/lub rzeczy

Zdobądź

dodatkowe uprawnienia

Zasady korzystania z formularza kontaktowego na stronie e-kierowcazawodowy.pl

Poniższe zasady dotyczą korzystania z formularza kontaktowego/ zapisy online umieszczonego na stronie internetowej e-kierowcazawodowy.pl (dalej zwanej „PORTALEM").

Wysłanie wiadomości lub zapytania za pomocą formularza kontaktowego na stronie e-kierowcazawodowy.pl nie oznacza złożenia zlecenia dla któregokolwiekz Ośrodków Szkolenia Kierowców  i nie powoduje powstania jakiegokolwiek stosunku zobowiązaniowego między nadawcą wiadomości a PORTALEM. Świadczenie usług przez Ośrodki Szkolenia Kierowców odbywa się każdorazowo na podstawie umowy/ dyspozycji zawartej z Klientem i zależy od wewnętrznych wymagań obowiązujących w wybranej placówce partnerskiej.

Wypełnienie oznaczonych jako obligatoryjne pól formularza jest niezbędne w celu wysłania wiadomości . Przekazanie tych danych jest niezbędne do identyfikacji nadawcy wiadomości i nawiązania kontaktu z nadawcą wiadomości.

Korzystanie z formularza kontaktowego nie gwarantuje zachowania poufności przesyłanych informacji, ani ich ochrony przed ingerencją nieuprawnionych osób trzecich.

Polityka prywatności i ochrona danych osobowych

Przekazywane dane osobowe są przechowywane i przetwarzane zgodnie z przepisami Ustawy z dnia 29 sierpnia 1997 r. o ochronie danych osobowych (tekst jedn. Dz. U. z 2002 r., Nr 101, poz. 926 ze zm.), do celów związanych ze świadczeniem przez Partnerów PORTALU usług na rzecz Klientów.

Przekazywane dane osobowe nie są przekazywane osobom trzecim.

Każdej z osób, której dotyczą dane osobowe przetwarzane przez PORTAL przysługuje prawo do wglądu, zmiany lub usunięcia tych danych.

Zastrzeżenie

PORTAL zastrzega sobie prawo do modyfikacji i aktualizacji niniejszego dokumentu.

Masz pytania ?

kontaktSkontaktuj się z Nami !
72 461 81 35
lub napisz

Nasi eksperci są do twojej dyspozycji w zakresie obowiązujących przepisów, uprawnień i szkoleń.

Prowadzisz szkołę ?

kontaktDołącz do Nas !
Wypełnij formularz,
oddzwonimy

Skorzystaj z możliwości rozszerzenia oferty oraz dostępu do usług które pomogą Ci w prowadzeniu działalności.